Din kundvagn är för närvarande tom.

Tegra Nordics

Tegra Nordics är ett produktutvecklings- och distributionsföretag i norra Europa med mer än 25 års erfarenhet och kompetens inom byggnadskemiska produkter.

Företaget exporterar till fler än tio geografiska marknader och erbjuder högkvalitativa produkter med unik positionering samt starkt fokus på kundupplevelsen.

Tegra är ett företag välkänt för sin företagskultur, höga innovationstakt och sociala ansvar.

 

 

EXPERTER PÅ OMRÅDET


Tegra group är ett produktutvecklings- och distributionsföretag för byggsektorn och gör-det-självaren. För både hemmabruk och professionella användare erbjuder vi fyra huvudkategorier som omfattar lim, fogmassa, aerosolspray-färger och självhäftande tejper. Genom åren har vår verksamhet vidgats geografiskt över Europa och Asien till 10 länder, bland annat de baltiska länderna, Estland och Belgien.

Tegras produktutveckling omfattar alla stadier från identifiering av slutanvändarens problem, till produkttester under verkliga arbetsförhållanden och marknadsföring av den bästa lösningen. De flesta produkterna är exklusivt tillverkade i Europa för att uppfylla hög kvalitetsstandard. Våra egna varumärken Point och Fomeflex har certifierats med internationellt erkända standarder för lågemissionsprodukter, Emicode EC1PLUS och M1.

 

 

HÖG SERVICENIVÅ


Våra beslut gällande leveranskedjan baseras på TOC-konceptet och mjukvaran “Symphony”, vilket säkerställer bättre prestanda än normal servicenivå på marknaden. Detta gör att vi kan minska ledtiderna, optimera lagernivåerna och föra din leveranskedja mot oöverträffade servicenivåer för att i slutändan öka din lönsamhet. Ordercykeltiden är 75 % snabbare, leveranssäkerhetsgrad per produktlinje ökar till 95 % och lagernivån i butikens lager minskar till 50 % jämfört med marknadsstandard. Sammanfattningsvis skapar detta bättre tillgänglighet av varor i butiken, som kan leda till ökad försäljning med upp till 50 % jämfört med manuell lagerhantering där fel kan orsakas av mänskliga faktorn.

 

 

BETRODDA AV TOPPFÖRETAG


Varje dag har vi kunder med höga förväntningar på oss, och vi känner oss därför trygga med att Tegra-teamet kommer att uppfylla dina förväntningar på leverantör. Vår kundbas varierar från små lokala butiker till internationella stormarknader för hemmafixaren samt från industrikunder till detaljhandlare. Tegra levererar varor till företag i Adeo-koncernen, Kesko-koncernen liksom till andra kunder som har höga krav på leverans i tid, leveranssäkerhet och stabil kvalitet på produkterna. Tegra har dokumenterade meriter på att ha arbetat med de mest krävande företagen i branschen.

 

 

INNOVATIVT SYNSÄTT


Tegra är välkänt i branschen för sin innovativa företagskultur. Företaget delar öppet med sig av bland annat hur beslutsprocessen fungerar i platta organisationer, hur man skapar en arbetsmiljö baserad på ömsesidig tillit och egna initiativ. Tegras inspirerande exempel uppmuntrar lokala och internationella organisationer att agera och förändra sina organisationer.

Ur en passion att lära föddes InTegra House, som är en unik blandning av natur och arkitektur utvecklad för de organisationer som letar efter ett exklusivt utrymme för strategiska möten, utbildningstillfällen eller gruppmöten. Lokalernas genomtänkta design säkerställer både effektivt arbete och en lärande upplevelse med målet att släppa lös deltagarnas kreativa potential.

translation missing: sv.general.search.loading