Din kundvagn är för närvarande tom.

Hitta nya förtjänstfulla nischer

I vissa situationer kan det verka märkligt att inleda ett samarbete med en ny leverantör. Vad är vitsen? Jo, det kommer andra kända märken och produkter på marknaden, men rätt nivå på kvaliteten, tydlig positionering och en rimlig prissättning kan göra skillnad för återförsäljaren. Medan många leverantörer konkurrerar på samma marknad, fokuserar Tegra Nordics på att hitta nya nischer, engagera nya användare och ändra deras vanor. Detta resulterar i att vi inte alltid behöver jämföras med andra, utan kan erbjuda återförsäljaren en attraktivt god marginal.

Säker leverans av produkten via lokala leverantörer

Tegra Nordics samarbetar med lokala 3PL-lager och logistikexperter för att bättre kunna tillgodose svenska kunders behov. Varorna finns på lager i Falun, tre timmars körning från Stockholm. Varorna kan därför levereras till din butik dagen efter beställning.

Dessutom finns möjlighet att få ordrar automatiskt levererade till butiken. Då överförs data för dagsförsäljningen direkt från butiken till Tegra Nordics lagerhanteringssystem och beställningen skickas till lagret i Falun. Du slipper lägga ner ytterligare resurser och produkterna kan fyllas på baserat på faktisk efterfrågan, säsong och andra faktorer.

Intuitiv produktdesign och POS-lösningar

Produkter formgivna av Tegra Nordics sticker klart ut i konkurrensen. Vi förstår att det kan vara svårt för slutanvändaren att välja mellan många varumärken på marknaden. Därför ägnar vi många timmar åt att diskutera med experter och konsumenter för att kunna erbjuda en produkt där funktion och egenskap uppfattas intuitivt. I tider då det gäller att fånga slutanvändarens uppmärksamhet på kortare tid än någonsin, kan den här typen av produkter förhöja kundens helhetsupplevelse. Individualiserade point of sales kan ge konsumenten nödvändig information och möjliggöra positionering av produkter i butikens olika avdelningar.

translation missing: sv.general.search.loading